Количка

0 артикула

Акордеонни категории

Избери по

Цена

4лв. - 9лв.
НачалоМарки

GEZER

Филтри
GEZER

GEZER

Качествени Турски чехли и пантофи Gezer

Презентация на Gezer Group
Gezer Ayakkabı, който работи в сектора на чехлите и обувките повече от 50 години, за пръв път навлезе в сектора през 1968 г. с производството на дървени чехли и токчета в малък цех в Газиосманпаша, Истанбул. Нарастващият производствен капацитет през следващите години и по-голямото пространство, възникнало с този процес, и нуждата от повече машини са стимул за създаването на съвременните съоръжения на Gezer Ayakkabı днес.  

Gezer Ayakkabı успя да бъде лидер в сектора с годишния си производствен капацитет от 75 милиона двойки в затворена площ от 100 000 m2. Притежавайки първия сертификат за система за осигуряване на качеството ISO 9001 в своя сектор, Gezer продължава да прилага концепцията за качество на всеки етап от производството.

Gezer Ayakkabı винаги избира да доставя качествени продукти на своите потребители на достъпни цени като най-важната цел, придава голямо значение на институционализацията и научноизследователската и развойна дейност, за да се постигне тази цел и прави непрекъснати инвестиции в тази област. продължава дейността си в Турция и в чужбина, за да разкрие дизайни, които са подходящи за здравето на краката и които ще накарат потребителите да се чувстват комфортно и уникално.
LORİS - FİNLEY
Марката Loris зае своето място в сектора през 2003 г., а марката Finley през 2008 г. под ръководството на Gezer Ayakkabı, за да обслужва младите хора на средно и горно социално-икономическо ниво в различни канали на продажби. Finley buluşurken основно с потребителска марка на турския пазар, марка Loris както на турския пазар, така и да продължи дейността си като марка, призната в чужбина.
ZİLEY
Ziley Terlik навлезе в сектора като втора марка в Gezer Ayakkabı през 2002 г., за да произведе достъпни, висококачествени и стилни чехли, които да се харесат на групите със средни и по-ниски доходи.

Ziley Terlik е една от водещите компании в сектора със своя професионален персонал и производство на чехли на полиуретанова и PVC основа в модерните си съоръжения със затворена площ от 10 000 m2

От 2002 г. до настоящия момент в сектора, за да достигне своите целеви стойности, Ziley Slippers, както и усилията за износ на пазарите на Турция, започна през 2003 г. В резултат на тези усилия сега тя е изнесла 25% от продукцията си в 30 страни, включително Румъния, Саудитска Арабия, Германия, Ирак, Палестина и България, Франция, Полша, Англия, Италия, Австрия и Белгия.

Неговата визия;
„Да бъда най-износената марка обувки в света“

Мисия;
„Да бъде компания, която предлага на своите клиенти популярни и достъпни продукти със своите квалифицирани служители и иновативни подходи“

Политика за качество;
„Да възприемем цялостното управление на качеството, което се формира със щастието на нашите потребители като наша философия“

20

продукти

Продукти

Страница 1 от 2
«1 2»