Количка

0 артикула

Акордеонни категории

НачалоМарки

Марки

«1»
Модел 73

Модел 73

Модел 73 е търговската нарка на Силвестър груп 2018 ЕООД

http://model73.com

продукти
SABAEV

SABAEV

Фирма за производство на платове за домашен текстил

http://model73.com

продукти
Bohemia

Bohemia

Бохемското стъкло , главно наричано Бохемия кристал е стъкло, произведено в районите на Бохемия и Силезия, сега част от Чешката републикаТой има вековна история на международно признание за високото си качество, изработка, красота и често иновативни дизайни. Ръчно изрязани, гравирани, издухани и боядисани декоративна стъклария, вариращи от чаши за вино и шампанско до огромни полилеи, орнаменти, фигурки и други предмети от стъкло.

В днешни дни освен кристално стъкло, заводите произвеждат екологично стъкло наричано още Crystalite или кристалин. Това е вид материал, който се произвежда при специален процес без съдържание на олово. Чистотата на материала, неговият блясък и прекрасен звън при наздравица е еквивалент на кристалното стъкло с 24% оловен окис.

http://model73.com/

продукти
Платове

Платове

хасе,ранфорс,крепон,сатен,тензух,американ,бархет,покривки за маса,битови покривки,хастар

http://model73.com

продукти
България

България

българско спално бельо от хасе,ранфорс или сатен

http://model73.com

продукти
Пердета

Пердета

Платове за пердета и завеси

http://model73.com

продукти
Декона

Декона

Декона е запазена търговска марка на Аскомерс ООД, присъстваща на българския пазар за домашен текстил от 1990г. Фирмата изработва богата гама от стоки за дома в разнообразни десени и материи, отличаващи се с високо качество. Водещи за Декона са вашата различна визия и индивидуален вкус.

http://model73.com

продукти
Evelife

Evelife

Производител на домашен текстил

http://model73.com

продукти
GEZER

GEZER

Качествени Турски чехли и пантофи Gezer

Презентация на Gezer Group
Gezer Ayakkabı, който работи в сектора на чехлите и обувките повече от 50 години, за пръв път навлезе в сектора през 1968 г. с производството на дървени чехли и токчета в малък цех в Газиосманпаша, Истанбул. Нарастващият производствен капацитет през следващите години и по-голямото пространство, възникнало с този процес, и нуждата от повече машини са стимул за създаването на съвременните съоръжения на Gezer Ayakkabı днес.  

Gezer Ayakkabı успя да бъде лидер в сектора с годишния си производствен капацитет от 75 милиона двойки в затворена площ от 100 000 m2. Притежавайки първия сертификат за система за осигуряване на качеството ISO 9001 в своя сектор, Gezer продължава да прилага концепцията за качество на всеки етап от производството.

Gezer Ayakkabı винаги избира да доставя качествени продукти на своите потребители на достъпни цени като най-важната цел, придава голямо значение на институционализацията и научноизследователската и развойна дейност, за да се постигне тази цел и прави непрекъснати инвестиции в тази област. продължава дейността си в Турция и в чужбина, за да разкрие дизайни, които са подходящи за здравето на краката и които ще накарат потребителите да се чувстват комфортно и уникално.
LORİS - FİNLEY
Марката Loris зае своето място в сектора през 2003 г., а марката Finley през 2008 г. под ръководството на Gezer Ayakkabı, за да обслужва младите хора на средно и горно социално-икономическо ниво в различни канали на продажби. Finley buluşurken основно с потребителска марка на турския пазар, марка Loris както на турския пазар, така и да продължи дейността си като марка, призната в чужбина.
ZİLEY
Ziley Terlik навлезе в сектора като втора марка в Gezer Ayakkabı през 2002 г., за да произведе достъпни, висококачествени и стилни чехли, които да се харесат на групите със средни и по-ниски доходи.

Ziley Terlik е една от водещите компании в сектора със своя професионален персонал и производство на чехли на полиуретанова и PVC основа в модерните си съоръжения със затворена площ от 10 000 m2

От 2002 г. до настоящия момент в сектора, за да достигне своите целеви стойности, Ziley Slippers, както и усилията за износ на пазарите на Турция, започна през 2003 г. В резултат на тези усилия сега тя е изнесла 25% от продукцията си в 30 страни, включително Румъния, Саудитска Арабия, Германия, Ирак, Палестина и България, Франция, Полша, Англия, Италия, Австрия и Белгия.

Неговата визия;
„Да бъда най-износената марка обувки в света“

Мисия;
„Да бъде компания, която предлага на своите клиенти популярни и достъпни продукти със своите квалифицирани служители и иновативни подходи“

Политика за качество;
„Да възприемем цялостното управление на качеството, което се формира със щастието на нашите потребители като наша философия“

http://model73.com

продукти
	Съвместими с CITIZEN

Съвместими с CITIZEN

CITIZEN Micro HumanTech
продукти
	Съвместими с Panasonic

Съвместими с Panasonic

Panasonic Ideas for life
продукти
Брилянтин

Брилянтин

Български производител
продукти
Корнизи за пердета

Корнизи за пердета

ПВЦ корнизи за пердета-бели 2 и 3 канала Произведено в България

http://model73.com

продукти
Яна Панагюрище

Яна Панагюрище

Български хавлиени кърпи

http://model73.com

продукти
DEKORAMA

DEKORAMA

Dekorama е световна марка със своите ламинирани покривки за маса. Това е марка, която определя стандартите за качество в сектора и е фалшифицирана от други фирми с перфектното си качество на печат и уникален дизайн. Dekorama, макар да е марка Oncu Grup, сега работи и обслужва своите клиенти на 5 различни континента и в повече от 60 държави. Dekorama също е легенда, която предоставя нови продукти на своите партньори и клиенти, като варира 25% от своите 136 дизайна и 318 варианта.

http://model73.com

продукти
Дунапрен

Дунапрен

Качествен дунапрен на най-ниски цени

http://model73.com/

продукти
	Съвместими с XEROX

Съвместими с XEROX

Тонер касети xeroh
продукти
	Съвместими с Lexmark
продукти
ROYAL CLEANING eco-line

ROYAL CLEANING eco-line

"ACT" и "Vikan"- Швеция и  ROYAL CLEANING eco-line са световни лидери в производитството на продукти от ултрамикровлакна.
   По много причини кърпата от микровлакна с основание се нарича екологична, дори и “вълшебна”. Tя действа както на сухо – чрез статичното електричество, така и на влажно – капилярно, така че способността и да попива е четири пъти по-голяма от самата маса на кърпата. Така прахът, мръсотията и мазнините остават в микровлакната. 
   Вълшебството на кърпите от микровлакна се крие в тяхната необикновена структура – фината тъкан, представляваща микровлакна. Якостта и фината им структура са постигнати в резултат на една специална текстилно-технологична процедура, чрез която получените влакна са 100 пъти по-тънки от човешкия косъм. Такава фина тъкан може да обере дори и най-дребните и трудно достъпни частици мръсотия.  Всяко влакно (видимо с помощта на електронен микроскоп) се състои от 1056 компримирани отделни влакна. Редуващите се слоеве от по 5 полиамидни и 6 полиестерни позиции многократно увеличават повърхността на влакното, което свързва към себе си нечистотиите. 
   Благодарение на свойствата си микровлакната отстраняват 99% от бактериите в третираните повърхности. Те са с положителен заряд, така че привличат негативните частици на нечистотиите. Именно поради това че мръсотията е с негативен, а кърпите от микровлакна – с положителен заряд – чистенето с вълшебните кърпи от микровлакна революционно се различава от онова с обикновените, класически кърпи (които както и прахта са с негативен статически заряд). Затова при чистене с обикновена кърпа нечистотията само се размазва, докато кърпата от микровлакна я отстранява още с първото избърсване.

http://model73.com

продукти
Турция

Турция

Качествени стоки на ниски цени

http://model73.com/

продукти
Nixdorf
продукти
LABEL

LABEL

LABEL
продукти
Mirella

Mirella

Качествени Турски мушами

http://model73.com

продукти