Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
Меню
Профил
Език

Kатегории

Избери по

Цена

5лв. - 32лв.
НачалоМарки

GEZER

Филтри

Продукти на водещи марки на най-ниски цени.

GEZER

GEZER

Качествени Турски чехли и пантофи Gezer

Продължавайки дейността си в сектора на пантофите и обувките повече от 50 години, Gezer Ayakkabi за пръв път влиза в сектора през 1968 г. с производството на дървени чехли и токчета в малка работилница в Истанбул Газиосманпаша. Увеличеният производствен капацитет през следващите години, по-голямото пространство, което дойде с този процес, и необходимостта от повече машини бяха задействащите фактори при създаването на модерни съоръжения, собственост на Gezer Ayakkabı.  

Gezer Shoes успя да бъде лидер в своя сектор с годишен производствен капацитет от 75 милиона чифта в затворена площ от 100 000 m2. Притежавайки първия сертификат за система за осигуряване на качеството ISO 9001 в своя сектор, Gezer продължава да прилага успешно концепцията за качество на всеки етап от производството.

Gezer Shoes, която винаги избира да доставя качествени продукти на своите потребители на достъпни цени като най-важната цел, придава голямо значение на институционализацията и научноизследователската и развойна дейност, за да постигне тази цел и постоянно инвестира в тази област. и екип от 75 експерти, продължава дейността си в страната и в чужбина, за да разкрие дизайни, които са подходящи за здравето на краката и в които потребителите могат да се чувстват комфортно и уникално.

 

141

продукти