Количка

0 артикула

Акордеонни категории

НачалоМарки

Марки

«1»
Модел 73

Модел 73

Модел 73 е търговската марка на Силвестър груп 2018 ЕООД

http://model73.com

продукти
SABAEV

SABAEV

Фирма за производство на платове за домашен текстил

http://model73.com

продукти
GEZER

GEZER

Качествени Турски чехли и пантофи Gezer

Продължавайки дейността си в сектора на пантофите и обувките повече от 50 години, Gezer Ayakkabi за пръв път влиза в сектора през 1968 г. с производството на дървени чехли и токчета в малка работилница в Истанбул Газиосманпаша. Увеличеният производствен капацитет през следващите години, по-голямото пространство, което дойде с този процес, и необходимостта от повече машини бяха задействащите фактори при създаването на модерни съоръжения, собственост на Gezer Ayakkabı.  

Gezer Shoes успя да бъде лидер в своя сектор с годишен производствен капацитет от 75 милиона чифта в затворена площ от 100 000 m2. Притежавайки първия сертификат за система за осигуряване на качеството ISO 9001 в своя сектор, Gezer продължава да прилага успешно концепцията за качество на всеки етап от производството.

Gezer Shoes, която винаги избира да доставя качествени продукти на своите потребители на достъпни цени като най-важната цел, придава голямо значение на институционализацията и научноизследователската и развойна дейност, за да постигне тази цел и постоянно инвестира в тази област. и екип от 75 експерти, продължава дейността си в страната и в чужбина, за да разкрие дизайни, които са подходящи за здравето на краката и в които потребителите могат да се чувстват комфортно и уникално.

 

http://model73.com/category/232/chehli-i-sandali.html

продукти
България

България

българско спално бельо от хасе,ранфорс или сатен

http://model73.com

продукти
Платове

Платове

хасе,ранфорс,крепон,сатен,тензух,американ,бархет,покривки за маса,битови покривки,хастар

http://model73.com

продукти
Пердета

Пердета

Платове за пердета и завеси

http://model73.com

продукти
FATEX ANATOMIC

FATEX ANATOMIC

Качествени Анатомични чехли от Турция

 

продукти
Evelife

Evelife

Производител на домашен текстил

http://model73.com

продукти
Корнизи за пердета

Корнизи за пердета

ПВЦ корнизи за пердета-бели 2 и 3 канала Произведено в България

http://model73.com

продукти
Яна Панагюрище

Яна Панагюрище

Български хавлиени кърпи

http://model73.com

продукти
DEKORAMA

DEKORAMA

Dekorama е световна марка със своите ламинирани покривки за маса. Това е марка, която определя стандартите за качество в сектора и е фалшифицирана от други фирми с перфектното си качество на печат и уникален дизайн. Dekorama, макар да е марка Oncu Grup, сега работи и обслужва своите клиенти на 5 различни континента и в повече от 60 държави. Dekorama също е легенда, която предоставя нови продукти на своите партньори и клиенти, като варира 25% от своите 136 дизайна и 318 варианта.

http://model73.com

продукти
Дунапрен

Дунапрен

Качествен дунапрен на най-ниски цени

http://model73.com/

продукти
ROYAL CLEANING eco-line

ROYAL CLEANING eco-line

"ACT" и "Vikan"- Швеция и  ROYAL CLEANING eco-line са световни лидери в производитството на продукти от ултрамикровлакна.
   По много причини кърпата от микровлакна с основание се нарича екологична, дори и “вълшебна”. Tя действа както на сухо – чрез статичното електричество, така и на влажно – капилярно, така че способността и да попива е четири пъти по-голяма от самата маса на кърпата. Така прахът, мръсотията и мазнините остават в микровлакната. 
   Вълшебството на кърпите от микровлакна се крие в тяхната необикновена структура – фината тъкан, представляваща микровлакна. Якостта и фината им структура са постигнати в резултат на една специална текстилно-технологична процедура, чрез която получените влакна са 100 пъти по-тънки от човешкия косъм. Такава фина тъкан може да обере дори и най-дребните и трудно достъпни частици мръсотия.  Всяко влакно (видимо с помощта на електронен микроскоп) се състои от 1056 компримирани отделни влакна. Редуващите се слоеве от по 5 полиамидни и 6 полиестерни позиции многократно увеличават повърхността на влакното, което свързва към себе си нечистотиите. 
   Благодарение на свойствата си микровлакната отстраняват 99% от бактериите в третираните повърхности. Те са с положителен заряд, така че привличат негативните частици на нечистотиите. Именно поради това че мръсотията е с негативен, а кърпите от микровлакна – с положителен заряд – чистенето с вълшебните кърпи от микровлакна революционно се различава от онова с обикновените, класически кърпи (които както и прахта са с негативен статически заряд). Затова при чистене с обикновена кърпа нечистотията само се размазва, докато кърпата от микровлакна я отстранява още с първото избърсване.

http://model73.com

продукти
Турция

Турция

Качествени стоки на ниски цени

http://model73.com/

продукти
Mirella

Mirella

Качествени Турски мушами

http://model73.com

продукти